rss search

Me

line

michAl meer dan tien jaar begeleid ik volwassenen en kinderen als therapeut.

Mijn interesse gaat uit naar het functioneren van de mens, naar hetgeen de mens beweegt en de wijze waarop lichaam en geest elkaar beïnvloeden. Het inspireert me mensen te begeleiden in het proces naar inzicht en verandering.

Bij de SRN, School voor Reïncarnatie-therapie Nederland, ben ik in drie jaar opgeleid tot reïncarnatietherapeut, met prachtige lessen van grondleggers Tineke Noordergraaf en Rob Bontenbal.
Ook bij het Tasso instituut, grondlegger Hans ten Dam maar ook bijvoorbeeld Roger Woolger heb ik vele boeiende trainingen en masterclasses gevolgd en mij verder bekwaamd.

De Nederlandse Vereniging van Reïncarnatietherapeuten, de NVRT, ziet toe op permanente bij- en nascholing. Ik ben daar beroepslid van. Ook ben ik aangesloten bij EARTh International, the Earth Association for Regression Therapy, en bij het NIBIG, het Nederlands Instituut voor Bevordering van de Integrale Gezondheidszorg.

Ik ben afgestudeerd in de biologie, met als specialisatie moleculaire biologie en immunologie. Tijdens deze studie heb ik mij verdiept in het functioneren van het menselijk lichaam, ons afweersysteem en erfelijk materiaal. Daarnaast heb ik postdoctoraal een mastergraad in milieukunde gehaald. Ik heb gewerkt in het bedrijfsleven en voor de gemeente Amsterdam.

Naast bestudering van biologische processen in de mens heb ik een driejarige opleiding tot yogadocent afgerond bij Sai Mithra. Na het volgen van teacher trainingen bij Sarah Powers van het Insight Yoga Institute en trainingen en workshops bij o.a. Paul Grilley, geef ik yogalessen waarin de inzichten uit de Indiase yoga tradities, het boeddhisme en Taoïsme samenkomen.

Ook heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van intuïtieve ontwikkeling en het werken met energie, aura’s en chakra’s.

.